Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Reigning Pain OTR

"Bean"

Sukupuoli ori Käyttö trail, matkaratsu, karjahevonen
Väri rautias overo Painotus western
Rotu paint Koulutus trail, karjanajo, pleasure
Hoitaja - Syntynyt 14.11.2015, Uusi-Seelanti
Säkäkorkeus 151cm Omistaja Josie Jones, Oak Tree Ranch

Ikääntyminen

VARL

Luonnekuvaus

Bean sai lempinimensä jostakin muustakin kuin virallisesta nimestään. Hieman varsamainen ja sosiaalisesti erittäin jälkeenjäänyt ja kiusallinen oriherra kääntää katseita minne tahansa kulkeekin. Useimmat tilan ihmiset kiertävät tämän kummalisen otuksen kaukaata, vaikka se onkin hyvin kiltti.

Hoidettaessa Bean on kiltti, mutta aiheuttaa monille kiusaantuneen ja epämukavan olon, joka on aika hyvin hevoselta. Tuntemattomien kanssa ori seisoo kuin maahan naulattuna, kyräillen hoitajan tekemisiä. Tuttujen kanssa herra osaa hieman pöristä, tykkää salaa huomiosta ja halailusta. Hieman jörö ja omituinen hevonen ei ole monen mieleen, mutta kiltti se ainakin on. Muiden hevosten kanssa Bean ei tykkää hirveästi olla, mutta ei potki tai haasta riitaa. Ori katsoo aina kaikkea hyvin omituisesti, etenkin muita hevosia ja ihmisiä. Koirien ja muutamien tarkoin valituiden hevosten kanssa Bean viihtyy.

Ratsastaessa Bean on hieno ja nöyrä. Kiltti ori kulkee lähes kenellä tahansa kelvollisesti, eikä se todellakaan ole hankala ratsastaa. Ongelmana on kuitenkin usein ikuinen kiemurtelu ja keskittymisen herpaantuminen. Sen saa kuitenkin motivoitua yleensä helposti, ja syttyessään Bean on nopea-ja tarkkaliikkeinen, herkkä ja kulkee upeasti muodossa ja liikkuu hienosti. Taitava hevosenkäsittelijä, joka pystyy ymmärtämään Beanin sielunelämää, voi saavuttaa paljon lahjakkaan ja hienoliikkeisen orin kanssa.

Päiväkirja

 

Kuvagalleria

   

Muuta

Kuvat (c) Brianna​lisenssi

Virtuaalihevonen

©2017 Oak Tree Ranch - suntuubi.com